Over ons

DeStudio is een ontwerpbureau waar ieder half jaar vijftien stagiaires aan het roer staan. Een studio die gevormd wordt door de grote diversiteit aan stagiaires én haar projecten. Waar vormgegeven wordt in de breedste zin van het woord; van grafische projecten, tot het ontwerpen van games, tot productontwerp… Waar jij als jonge professional ruimte krijgt om vorm te geven aan jouw toekomst. Een studio waar jij, als sociale, culturele en duurzame ondernemer jouw project tot leven ziet komen.


Vaste krachten

Op DeStudio werken we met stagiaires van de creatieve MBO-opleiding SintLucas. Ben jij op zoek naar een stage? Kijk dan naar onze vacatures! Je wordt begeleid door drie professionals die met één been in DeStudio en het andere been in hun eigen ontwerpvak staan.

Wietske Voermans
Wietske heeft grafische vormgeving gestudeerd aan de kunstacademie in Maastricht. Hierna heeft zij een aantal jaar in Milaan gewerkt en gewoond. Via diverse grote en minder grote studio’s is ze uiteindelijk op SintLucas geland. Wietske is binnen DeStudio de stage- en projectbegeleider van de afdeling grafische vormgeving.
Meer informatie: Wietske Voermans

Laura Koenen
Laura heeft een achtergrond in grafische vormgeving en productontwerp. Ze studeerde eerst af aan het SintLucas en in 2014 aan de Design Academy Eindhoven. Tegenwoordig heeft zij haar eigen studio waarbij ze haar ontwerpkwaliteiten in zet in het sociale werkveld als ‘social designer’. Binnen DeStudio is Laura de stage- en projectbegeleider van de afdeling ruimtelijke vormgeving.
Meer informatie: Laura Koenen

Jan-Hein Arens
Jan-Hein heeft de Grafische School Eindhoven gedaan en heeft vijftien jaar gewerkt als grafisch vormgever en illustrator voor hij op DeStudio terecht kwam. Naast zijn werk op DeStudio is hij beeldend kunstenaar. Jan-Hein richt zich met name op de stagiaires gaming en animatie.
Meer informatie: Jan-Hein Arens