Media vormgeven

Huisstijl Custom Maud

Voor ontwerpstudio Custom Maud, een onderneming met een focus op lasersnijden, heeft DeStudio een complete huisstijl ontwikkeld. Daarnaast hebben de productontwerpers van DeStudio gewerkt aan het vormgeven van relatiegeschenken gemaakt met de techniek lasersnijden.  

De klant was erg tevreden met het eindresultaat. We laten haar graag aan het woord: 

‘Een naam is niet genoeg. Ik wil een bepaalde uitstraling naar buiten brengen. En één van de dingen die daarbij helpen is een huisstijl. Dit heb ik in samenwerking met ‘DeStudio’ van SintLucas ontwikkeld. Vier studenten (Jay, Jenny en Julia) zijn voor mij aan de slag gegaan om een logo met een bijpassende huisstijl te ontwerpen.’ 

De huisstijl past perfect bij mij omdat het rust en vertrouwen uitstraalt met een beetje pit en humor. Rustige basiskleuren met een felrood logo. Ik ben er helemaal tevreden mee!’

Je kan met deze gekke vormen je eigen cactus bouwen. De losse stukjes gekleurd perspex kunnen in elkaar geschoven worden. Een cactus die ook nog eens gebruikt kan worden als pennenbakje. 

Door de patronen die gebruikt zijn voor deze kaarshouder ontstaan er interessante schaduwen. Op de voorzijde kan een gepersonaliseerde naam of logo gegraveerd/ gelaserd worden. 

In opdracht van: Custom Maud  

Betrokken afdelingen: RV, CT, GA
De ontwerpers: Jay van den Hoven, Jenny Teeuwen, Julia Kaczmarek en Mean Thangtrakhanpong